Haakpakket knuffel>>

Haakpakket. Met deze handige haakpakketten kan jij bezig gaan met je favoriete knuffeldier. Er zijn ontzettend veel leuke pakketten waarmee je aan de slag kan. Al deze haakpakketten beschikken over een duidelijke beschrijving en zijn dus ook voor beginners goed te doen.

Waarom gebruik maken van een haakpakket?

Bij het bestellen van een haakpakket weet je dat je nagenoeg over alles beschikt en hoef je niet meer verschillende spullen in huis te halen en kan je meteen beginnen met je werkje. Wanneer dit niet zo is wordt dit altijd aangegeven welke extra zaken je nodig hebt om je haakwerkje mee te maken. Beginnende breisters wees niet getreurd, elk pakket beschikt over een duidelijke beschrijving die je stap voor stap uitlegt hoe je het breiwerkje maakt.

Haakpakket rode beer

Haakpakket koe KO

De haakpakketten van het merk Wolcafé zijn onwijs populair en zijn ons daarom niet onopgemerkt gebleven. Koe Ko is een ontzettend schattig knuffeldier die je cadeau kunt doen aan je kind/kleinkind of natuurlijk om voor jezelf te houden.

Knuffeldeken Beer

Wie ga jij blij maken met dit schattige knuffeldeken? Maak zelf je eigen knuffeldeken met dit garenpakket van Woolytoons. Belle Beer mag zeker niet ontbreken in je knuffeldeken collectie!

Haakpakket Haasje

Dit schattige haasje is gemaakt met prachtige sokkengaren van Langyarns. Het merk Wolcafé verkoopt dit pakket voor een zacht prijsje. In dit pakket zitten alle materialen (excl. haaknaald) om dit schattige haasje te maken.

Alle knuffeldieren

Er zijn nog veel meer leuke haakpakketten op bol.com te vinden. Daarom hebben we een klein lijstje gemaakt met nog meer leuke knuffeldieren!>>

Kun jij niet wachten om te beginnen met amigurumi haken? Kijk eerst welk dier je het leukst vindt en bestel je pakket op: Bol.com. Wil je toch meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze andere blogs over Verschillende soorten breinaalden en het breien van een knoopsgat. Ook zijn wij te vinden op Pinterest met allemaal leuke foto’s over haken en breien.